Предимства на Ofisitel

Сремежът на Офисите е да поддържа 100% клиентска удовлетвореност посредством отлични цени, гъвкавост и голям набор от услуги. Пазарувайки онлайн от ofisitel.bg, Вие получавате следните предимства: 

 

 Консултация със специалист

Наш консултат е на линия всеки ден, за да отговори на всички Ваши въпроси относно поръчка, продукти, начини на плащане и доставка и др. Може да се свържете по следните начини:  

  • чрез съобщение във Viber: +359 899 842 882
  • чрез e-mail: info@ofisitel.bg
  • чрез онлайн контактна форма: Онлайн форма
  • чрез телефонно обжадане: +359 899 842 882

 

 Гаранция и сервиз

Всички продукти предлагани от ofisitel.bg ползват 2 години гаранция за физически лица и 1 година за юридически лица от датата на закупуване, освен ако не е опоменато друго. В този гаранционен период продуктите се обслужват само в оторизирани сервизи на съответните марки в България. 

 

 Вземи на лизинг

Не е нужно да заплатите продажната цена наведнъж. Вземете на изплащане с TBI Bank с онлайн кандидатстване при поръчка и удобрение в същия работен ден. Изберете удобния за Вас срок на лизинга, с или без първоначална вноска.  

 

 Лесно и безплатно връщане

В рамките на 14 дни от получаване на пратката имате право за наша сметка да върнете поръчаните продукти. Това може да направите:

  • чрез онлайн форма за връщане /препоръчано/
  • чрез стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора 
  • чрез протокол за връщане добавен към всяка пратка

 

 Извънгаранционно обслужване и ремонт

Онлайн магазинът на ofisitel.bg предлага извънгаранционно обслужване и ремонт на всички видове мобилни устройства на добри цени. За повече информация и за заявка се свържете с нас:

 

 Удължена гаранция

Удължената гаранция е услуга, която може да добавите при поръчка на мобилен телефон. Добавянето на една или две години към заковия гаранционен срок, ви гарантира гаранционно обслужване на продукта, към който сте добавили услугата "Удължена гаранция". Гаранционното обслужване се извършва само в оторизирани сервизи на марките.

 

 Безплатна доставка

За всяка поръчка за над 300 лв. получавате безплатна доставка. 

 

 Преглед на пратката

За всички поръчани продукти от ofisitel.bg можете да направите преглед на пратката.