Какво да направя ако продукта се развали

При възникнал проблем с поръчания от вас продукт и необходимост от сервизно обслужване, моля да имате предвид следното:

  1. Всички продукти се изпращат заедно с гаранционна карта, на гърба на която има протокол за рекламации;
  2. Попълнете протокола;
  3. Изпратете продукта с кутията и аксесоарите към него, заедно с протокола, гаранционната карта, както и копие от платежния документ, с който сте заплатили поръчката.  
  4. Може да изпратите пратката за наша сметка до офис на „Еконт“ (гр. Първомай, ул. Стара Планина № 1)  или “Speedy” (гр. Първомай, ул. Димитър Благоев № 23) като получател впишете "Офисител" ООД. Ако желаете пратката да бъде взета от ваш адрес, може да използвате само куриеска фирма „Speedy”.
  5. След приемането на пратката в офиса ни ще получите обаждане от наш служител, който ще ви информира за номера на направената от вас рекламация.
  6. Продуктите се обслужват в оторизираните сервизи за всяка марка в едномесечен срок, съгласно действащото българско законодателство. Продуктът ще се замени/ремонтира и ще бъде изпратен отново при вас за наша сметка в оказания срок.  
  7. В случай че оторизирания сервиз откаже гаранционно обслужване, ще получите протокол за причината за това от сервиза, заедно с предложение за извъндоговорно обслужване. При този случай транспортните разноски са за ваша сметка.

Описанието важи за продукти в гаранционен срок (24 месеца за физически и 12 за юридически лица) или в срока на опция "Удължена гаранция".

При проблем с продукт извън гаранционен срок, се свържете с нас за оферта за извънгаранционен ремонт.