Как да направя поръчка

  1. За да направите поръчка в платформата на ofisitel.bg е необходимо да имате създаден акаунт или да се регистрирате (създадете акаунт). Регистрацията на акаунт става чрез натискане на бутон "Регистрация" в горния десен ъгъл, попълване на нужните данни и натискане на бутона "Регистрация". Акант в платформата на ofisitel.bg, ви дава възможност да проследите статуса на поръчката, да попълните онлайн формуляр за връщане в 14 дневен срок или онлайн формуляр за гаранционно обслужване, email известия за смяна на статус на поръчка, участие в email бюлетин (ако желаете) и получаване на най-новите предложения и промоции и др.
  2. Изберете продукт в ofisitel.bg
  3. Натиснете бутон "Добави в количката". Тук може да добавите услугата "Удължена гаранция" с избиране на опция +1 или +2 години от падащото меню или да добавите аксесоар подходящ за избрания мобилен телефон, избран от вас.
  4.  
  5. От количката изберете бутон "Купи" 
  6. Изберете "Начин на плащане" и "Начин на доставка"
  7. Нужно е да се съгласите с общите условия с маркиране на радио бутона. Ако желаете да получавате индивидуални промоции, промоционални кодове и актуални оферти маркирайте и радио бутона за email бюлетина
  8. Натиснете бутон (Поръчвам)
  9. Ако няма проблеми с въведената информация, вашата поръчка е създадена. В потребителския ви профил или на email адреса ви може да следите статуса на поръчката.