Фитнес гривни, Други: Bluetooth 5.2

25%
Xiaomi Redmi Smart Band 7 Pro, White
Xiaomi Redmi Smart Band 7 Pro, White
Дисплей (inch): 1.64 Батерия (mAh): 235
200,00 лв.
149,90 лв.
Виж повече
25%
Xiaomi Redmi Smart Band 7 Pro, Black
Xiaomi Redmi Smart Band 7 Pro, Black
Дисплей (inch): 1.64 Батерия (mAh): 235
200,00 лв.
149,90 лв.
Виж повече
20%
Amazfit Band 7, Beige
Amazfit Band 7, Beige
Дисплей (inch): 1.47 Батерия (mAh): 232
119,00 лв.
95,00 лв.
Виж повече
20%
Amazfit Band 7, Black
Amazfit Band 7, Black
Дисплей (inch): 1.47 Батерия (mAh): 232
119,00 лв.
95,00 лв.
Виж повече