Xiaomi Redmi 10C - Новият бюджетен модел със страхотни характеристики

Xiaomi Redmi 10C - Новият бюджетен модел със страхотни характеристики
  1. Основни характеристики:

Основни характеристики:


Процесор: Snapdragon 680 (6nm), 8-ядрен;

Основна камера: 50MP;

Предна камера: 5MP;

Батерия и зареждане: 5000mAh с възможност за 18W бързо зареждане;

Памет: Слот за карта памет с възможност на увеличаване до 1TB;

Аудио: Мощен високоговорител + 3.5mm жак;


Xiaomi Redmi 10C

Redmi 10C предлага ефективна и мощна производителност благодарение на процесора Snapdragon 680, който е изграден върху ефективен 6nm процес. Със своя голям 6,71-инчов DotDrop дисплей, Redmi 10C предлага потапящо забавление за цялото ви любимо съдържание и е съвместим с Widevine L1 HD стрийминг за любимите ви филми и предавания.


Отделяйки го в рамките на своя бюджетен сегмент, Redmi 10C е оборудван с 50MP основна камера с висока разделителна способност за ясни снимки и видеоклипове, както и 2MP сензор за дълбочина, който помага за постигане на естествен ефект на боке ефект (при портретни снимки).

Redmi 10C камера

Подкрепен от дълготрайна батерия от 5000 mAh, Redmi 10C осигурява достатъчно мощност, за да ви издържи през деня, като ви позволява да прекарвате повече време в игра и по-малко време за зареждане. Когато се наложи да зареждате, 18W бързо зареждане ви помага за бързото презареждане. За съжаление Xiaomi не включва 18W адаптер в комплекта и ако искате да се възползвате от тази функция ще трябва да го закупите отделно.

Xiaomi Redmi 10C

Ключови думи:

Мнения