5 причини да избереш Nokia G50

5 причини да избереш Nokia G50
  1. Цена
  2. Софтуер
  3. 5G 
  4. Камера
  5. Дисплей

Цена

Официалната цена на Nokia G50 5G в България е 459 лв. Не всички телефони в този ценови диапазон могат да се похвалят с такива характеристики и 5G съвместимост. И с този модел Nokia продължава да предоставя на феновете си добре оборудвани телефони на достъпни цени.

Софтуер

Nokia G50 5G идва със стоков Android, като Nokia обещава най-малко 2 години софтуерни ъпдейти и 3 години ъпдейти за сигурност. 

Стоковият андроид с горепосочените ъпдейти е изключително предимство пред ненужно натоварените операционни системи на Xiaomi, Huawei и Samsung, които в повечето случаи не гарантират никакви ъпдейти на телефоните им в бъдеще.

5G 

Скоростта на преност на данни, която предлага 5G е в пъти по-добра от тази на 4G и 3G. Това ще подобри качеството на видео разговорите ви, скоростта с която прехвърляте и сваляте файлове, както и покритието на мрежата в определени райони. Днес всички мобилни оператори предлагат 5G покритие, така че Nokia G50 5G е един добър модел, за да изпробвате 5G мрежата в България.

Камера

Nokia G50 5G е оборудван с 48MP тройна задна камера с основен сензор с автоматичен фокус, 5MP ултра широкоъгълен сензор и 2MP сензор за дълбочина.

Селфи камерата е 8MP.

Дисплей

Ако харесвате телефони с голям дисплей, Nokia G50 5G е за вас. Той разполага с 6.82” HD+ дисплей с 450 nits яркост и допълнителна защита срещу неволни удъри. Освен това не е нужно да закупувате и допълнително протектор за екрана, защото Nokia G50 идва с фабрично поставен.

Ключови думи:

Мнения