Това ли е новият виртуален асистент на Samsung - Samantha?

Това ли е новият виртуален асистент на Samsung - Samantha?

  Новият виртуален асистент на Samsung ще се казва Samantha или Sam. Изглежда като анимационен герой и ще замести Bixby, като ще бъде включен в много от продуктите на Samsung - телефони, смарт часовници, смарт високоговорители и всички други смарт джаджи на производителя. Информацията излезе от създателите на Sam - бразилско анимационно студио, което първо публикува снимките, а минути след това изтри пубикацията.

  Информацията все още не е официално потвърдена от Samsung, но това най-вероятно ще стане факт в следващите няколко дни или седмици. Предвид на това, че Bixby нямаше успеха на Siri (асистент в Apple iPhone устройства), Alexa в Amazon продуктите или Google Assistent (в повечето Android телефони), Samsung се нуждаят от нов асистент, тъй като много от новите устройства имат възможност за контролиране чрез гласови команди.

   

  За разлика от Siri, Alexa и Google Assistent, Samsung ще представят визуално как изглежда асистента. Samantha е млада жена, с кафява коса, облечена в дрехи на Samsung, телефон Samsung Galaxy и смарт часовник на Samsung.

  Ключови думи:

  Мнения